DZB helpt je aan het werk.

Samen met jou vinden we de werkplek die bij je past. Een plek waar je verder kunt ontwikkelen en waar je bovenal gelukkig bent. Dat vinden wij belangrijk.

DZB helpt je aan het werk.

Samen met jou vinden we de werkplek die bij je past. Een plek waar je verder kunt ontwikkelen en waar je bovenal gelukkig bent. Dat vinden wij belangrijk.

In drie stappen aan het werk

1.

Aanmelden

Zoek je werk? Wij gaan je helpen. Meld je aan via de button hieronder en wij bellen je om een afspraak te maken.
2.

Ontmoeten

Kom bij ons langs. We maken kennis en kijken wat jouw wensen zijn en hoe we die kunnen matchen op een werkplek.
3.

Aan de slag!

Je gaat werken bij een werkgever of een van onze bedrijven. Het is maar net wat het best bij je wensen en talenten past.

Zo helpen we jou verder

Verhalen uit de praktijk

Veelgestelde vragen

Ja. Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons te werken. Als je een langere tijd niet gewerkt hebt kun je proefdraaien op onze Startwerklocatie. Daarnaast hebben we een aantal eigen bedrijven waar verschillende werksoorten worden uitgevoerd waaronder schoonmaak, montage, catering en groendiensten. We hebben ook nog een chocoladefabriek waar je aan de slag kunt. Welke plek het best bij je past hangt eigenlijk vooral af van jouw ambities, wensen en talenten.

Momenteel bieden wij de volgende trainingen aan:
– Assertief op de werkvloer
– Aan het werk
– Aan het werk, voor anderstaligen
– Jobtraining
– Presentatievaardigheden

Deze trainingen kun je volgen wanneer je bij DZB Leiden in een traject naar werk bent.

We doen ons best om je zo snel mogelijk aan het werk te helpen. Het liefst morgen maar meestal duurt wat langer. Hoe lang precies kunnen we niet zeggen omdat het per persoon verschilt en van nogal wat zaken afhankelijk is. Wat we wel kunnen zeggen is dat we direct voor je aan de slag gaan.

Momenteel kun je de volgende leerwerktrajecten bij ons volgen: – Werken in de horeca – Werken in de schoonmaak Je kunt deze leerwerktrajecten volgens als onderdeel van een traject naar werk.

Het helpt enorm als je goed nagedacht hebt over wat je wilt. Welk werk zou je leuk vinden? Werk je liever met je hoofd of met je handen? Binnen of buiten. En zijn er nog belemmeringen in je leven waardoor je bepaald werk dat je wilt momenteel niet kunt uitvoeren? Door daar over na te denken en die informatie met ons te delen wordt het een stuk makkelijker om je snel en goed te helpen.

Alle veelgestelde vragen

Meer weten?

Geef hieronder aan wat voor jou van toepassing is zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen.