Montage

Productiewerk uitbesteden? Onze handige handen pakken de klus graag aan en voeren hem LEAN uit.

Bij de afdeling montage vind je de handige mensen van ons bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van handmatige werkzaamheden, maar bedienen met hetzelfde gemak een machine als dat nodig is. Hier maken ze van tientallen kleine onderdelen indrukwekkende eindproducten. Zo worden de populaire pashouders van Secrid door deze collega’s in elkaar gezet. Om de vaak ingewikkelde processen zo efficiënt mogelijk in te richten zijn alle teamleiders opgeleid tot LEAN green belts. Dit gecombineerd met het enorme enthousiasme van de medewerkers zorgt voor optimale processen. 

Mogelijkheden 

  • Producten monteren of demonteren 
  • Cadeau- kerstpakketten samenstellen
  • Mailings verwerken
  • Overig montagewerk

Onze aanpak

Voor iedere opdracht zoeken we samen naar de beste oplossingen. Eerst kijken we welke mensen het meest in aanmerking komen voor het werk. Daarna bepalen we waar we het gaan doen. We beschikken over een eigen magazijn met eigen hef- en reachtruck. Onze werkplaatsen zijn bovendien uitgerust met krachtstroom en perslicht. Is het handiger om bij u op locatie te werken? Prima. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel voor een afspraak met Feiko Mulder: 06 316 75 869 

De voordelen

  • LEAN Green belts zorgen voor optimale processen
  • Leverbetrouwbaarheid en kwaliteit staan op de eerste plaats
  • Met je werk lever je een bedrage aan mensen hun ontwikkeling (MVO)

Zelf de voordelen ervaren? Vraag een offerte aan. 

Wie doen het werk?

Bij onze afdeling montage werken mensen met een zogenoemde afstand tot de arbeidsmarkt. Dat zijn mensen om wat voor reden dan ook moeilijk meedoen in het arbeidsproces. Ze willen wel, maar kunnen niet altijd. Bijvoorbeeld vanwege een ziekte, beperking of een tegenslag. Of gewoon omdat ze het tempo even niet meer kunnen bijbenen. Gewone mensendingen die horen bij het leven van alledag. 

Bij DZB werken we samen aan een wereld waarin iedereen meedoet. Vanuit die gedachte begeleiden we zoveel mogelijk mensen naar werk. Want werk geeft je plezier, zorgt voor persoonlijke ontwikkeling en maakt je trots. Door opdrachten aan onze beschutte afdelingen uit te besteden, werk je hieraan mee en help je mensen hun talenten te vinden en ontplooien. Dat voelt goed toch?

Meer weten?

Geef hieronder aan wat voor jou van
toepassing is zodat we je zo goed mogelijk
verder kunnen helpen.