Schoonmaak

Laat ons je schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren en je bent verzekerd van een schitterend resultaat.

Onze schoonmakers zijn niet bang om hun handen vuil te maken en hebben daarnaast ook nog eens een opgeruimd humeur. Dagelijks maken ze overal in de Leidse regio kantoren, kantines, werkplaatsen en bedrijfsrestaurants schoon. Vakkundig en op een zo milieuvriendelijke mogelijke manier. Dat doen ze al ruim 20 jaar. Die jarenlange ervaring maakt dat we nergens meer van opkijken. Hoe viezer, hoe beter! De meeste van onze medewerkers hebben het SVS-vakdiploma en beschikken over ruime vakkennis. Voor een opgeruimd geheel kun je dus echt op deze afdeling vertrouwen. 

Mogelijkheden

  • Schoonmaken van bedrijfspanden
  • Verwijderen van graffiti en plakwerk 
  • Incidenteel schoonmaakwerk
  • Schoonmaakwerk op contractbasis 
  • Nauwe samenwerkingen met schoonmaakbedrijven

Specialiteit: graffiti en plakwerk verwijderen

Heel vervelend als de muren van je pand ineens vol zitten met graffiti of plakwerk. Hoe krijg je het weer weg? DZB Leiden inschakelen. Onze mensen verwijderen al jaren de gemeenste verf- en hardnekkigste plakresten voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Incidenteel of op contract, en meestal nog dezelfde dag. Is er de verf van de ondergrond beschadigd? Dan sturen we een vakbekwame schilder mee. Bel onze Meldlijn Graffiti en Plakwerk Verwijderen in Leiden. via het Klant Contact Centrum van de gemeente Leiden: 14071 

De voordelen

  • Al je ruimtes schoon, iedere dag
  • Door gediplomeerde, opgewekte schoonmakers
  • Ook goed in graffiti en plakwerk (voor bedrijven en particulieren)
  • Reken op betrouwbaarheid en kwaliteit
  • Je levert een bedrage aan mensen hun ontwikkeling (MVO) 

Wie doen het werk?

Bij onze afdeling Schoonmaak werken mensen met een zogenoemde afstand tot de arbeidsmarkt. Dat zijn mensen om wat voor reden dan ook moeilijk meedoen in het arbeidsproces. Ze willen wel, maar kunnen niet altijd. Bijvoorbeeld vanwege een ziekte, beperking of een tegenslag. Of gewoon omdat ze het tempo even niet meer kunnen bijbenen. Gewone mensendingen die horen bij het leven van alledag. 

Bij DZB werken we samen aan een wereld waarin iedereen meedoet. Vanuit die gedachte begeleiden we zoveel mogelijk mensen naar werk. Want werk geeft je plezier, zorgt voor persoonlijke ontwikkeling en maakt je trots. Door opdrachten aan onze beschutte afdelingen uit te besteden, werk je hieraan mee en help je mensen hun talenten te vinden en ontplooien. Dat voelt goed toch?

Meer weten?

Geef hieronder aan wat voor jou van
toepassing is zodat we je zo goed mogelijk
verder kunnen helpen.