DZB helpt je met het vinden van personeel.

We adviseren, bemiddelen en matchen je met een van onze enthousiaste kandidaten. Zonder gedoe en hoge kosten. Een goede match is waar het ons om gaat.

DZB helpt je met het vinden van personeel.

We adviseren, bemiddelen en matchen je met een van onze enthousiaste kandidaten. Zonder gedoe en hoge kosten. Een goede match is waar het ons om gaat.

In drie stappen samenwerken

1.

Inventarisatie

Je kunt als werkgever op meerdere manieren sociaal met ons aan de slag. We kunnen je aan personeel helpen maar je kunt ook werk aan ons uitbesteden. Om achter de beste oplossing te komen gaan we in gesprek. Gezellig met een kopje koffie erbij.
2.

Het voorstel

Op basis van je wensen en verwachtingen kijken we hoe we je het best kunnen helpen en krijg je een voorstel op maat. Soms is dat een offerte en de andere keer het CV van een gemotiveerde kandidaat.
3.

Samen sterk

Als het tot een samenwerking komt gaan we aan de slag. We houden daarbij nauw contact en zorgen dat alles goed verloopt. We zijn pas blij als jij dat bent.

Mogelijkheden

Je kunt met ons op de volgende manier samenwerken

Diensten

Waar ben je naar op zoek?

Verhalen uit de praktijk

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van je wensen zijn er meerdere mogelijkheden om iemand in dienst te nemen. Onze accountmanager Nico Vermeer helpt je graag te bepalen welke manier het best bij je wensen past. Je kunt hem bereiken via: 071 58 18 567

Je kunt een groot aantal werkzaamheden aan ons uitbesteden. Het is dus sowieso een goed idee om ons even te bellen als je ergens extra handen nodig hebt.

Sowieso kunnen we:
– Postbezorging
– Verpakken van voedingswaren
– Montagewerkzaamheden
– Produceren en verpakken van chocoladeproducten
– Hoveniersdiensten
– Schoonmaakwerkzaamheden
– Catering

Als werkgever kun je op drie manieren met DZB samenwerken. We kunnen je helpen bij het vinden van personeel. Je kunt werk aan ons uitbesteden. En we kunnen je helpen om invulling te geven aan je Social Return verplichting.

Alle veelgestelde vragen

Meer weten?

Geef hieronder aan wat voor jou van toepassing is zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen.