Samen werken aan een wereld
waarin iedereen meedoet

DZB zet zich in voor een wereld waarin iedereen meedoet. Waarin we oog hebben voor elkaar en elkaar zien voor wat we waard zijn. En vooral: waarin we het beste in elkaar naar boven halen. Misschien is dat wel wat ons werk zo bijzonder maakt: wij geloven in de kracht van ieder mens.

Zo creëren we werk voor iedereen in de Leidse regio

 • Wij geloven in de kracht van ieder mens.

  Soms zijn er mensen die moeilijk mee kunnen doen in het arbeidsproces. Ze willen wel, maar kunnen niet altijd. Ze hebben een zogeheten ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Dat kan zomaar ontstaan. Door ziekte, beperking of een tegenslag. Of omdat ze gewoon het tempo even niet meer kunnen bijbenen. Gewone mensendingen, die horen bij het leven van alledag.

 • Waar we kunnen helpen.

  Bij DZB Leiden draait het om de ontwikkeling van mensen. Al jarenlang helpen wij werkzoekenden bij het vinden van werk, waarin ze kunnen groeien en waar ze op hun plek zijn. Bij een werkgever in de Leidse regio. En als het nodig is op een werkplek binnen ons bedrijf. We richten ons altijd op wat iemand te bieden heeft en op de beste match.

 • Meer weten?

In cijfers

 • 560

  mensen vinden jaarlijks via DZB een betaalde baan

 • 300+

  mensen werken gedetacheerd via DZB

 • 660

  mensen bieden we een werkplek binnen DZB

Ons team staat altijd voor je klaar

Dagelijks zetten we ons in om mensen aan het werk te helpen. Niet omdat moet maar omdat we ervan overtuigd zijn dat werk goed is voor de mens.

Ben jij dat ook?

Dan is een baan bij DZB wellicht iets voor jou.

Bekijk hier onze vacatures