De leergierigheid van Robert

bij Infotheek Group

Pijl

“Ik ben jaren geleden voor de liefde naar Leiden gekomen en kon bij DZB aan de slag. In die periode heb ik veel werkervaring kunnen opdoen. Toen vroeg mijn consulent mij of ik interesse had in een baan buiten DZB, in het magazijn van Infotheek Group. Dat had ik wel. Het was best een pittige stap, maar ik heb het nu erg naar mijn zin. Ik houd me bezig met het laden, lossen en uitpakken van goederen, het meten en wegen. De hele dag komen er zoveel verschillende producten binnen: tablets, telefoons, laptops. Dat vind ik het leukst van alles. Ik kan van mijzelf zeggen dat ik secuur ben en netjes werk. Ook wil ik graag nieuwe dingen leren en dat kan daar ook. Ook houd ik er van het magazijn tip top schoon te maken, de collega’s vinden dat helemaal geweldig ”.

Infotheek Group werkt al vele jaren samen met DZB. Infotheek Group (Xeptor, Flex IT en Centralpoint) is gespecialiseerd in circulaire IT, het hergebruiken van IT hardware en recycling van e-waste. De gebruikte ICT hardware wordt gerefurbished en krijgt vervolgens een tweede circulair leven bij een nieuwe eigenaar. Ook bieden zij werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt ontwikkelingsmogelijkheden in hun bedrijf

Jimmy: Senior warehouse employee:

Hij is één van ons

Infotheek Group is een duurzaam IT-bedrijf dat zuinig is op mens en milieu. Wij vinden dat iedereen een kans moet krijgen. Toen Robert bij ons in het magazijn kwam werken, moesten we er in het begin aan wennen dat er soms meer tijd nodig was om dingen uit te leggen. We hebben echt geleerd rekening met elkaar te houden, heel mooi om te zien hoe iedereen zijn best doet. En dat gaat goed, het voegt wat toe aan onze werkcultuur. Robert is één van ons: je kunt hem gerust zijn ding laten doen, en je weet dat het goed komt. Ook is hij heel leergierig. Hij vraagt ons vaak of hij nieuwe dingen kan leren. Gelukkig biedt het werk in ons magazijn daarvoor genoeg technieken en uitdagingen.

Nick van Houten: Teamleider warehouse

Iedereen heeft zijn sterke punten

Robert is een toegevoegde waarde aan mijn inbound team. Iedereen heeft een andere kijk op processen en op werkethiek. In deze komen Robert zijn sterke punten naar boven. Ik heb Robert leren kennen als een persoon die zijn kennis graag wil blijven verbreden. Hierdoor heeft hij een oog voor het signaleren van knelpunten in een lopend proces. Dit komt ook terug in zijn werkethiek, Robert draait zijn handen niet om voor een uitgebreide order. Robert voelt zich thuis in het team en is heel erg geïnteresseerd in Infotheek Group. Hierbij sluit ik me aan bij het verhaal van mijn Senior. 

Lees ook