Al 50 jaar werk

voor iedereen

Bij DZB Leiden draait het al 50 jaar om de ontwikkeling van mensen. Wij helpen werkzoekenden bij het vinden van werk, waarin ze kunnen groeien en waar ze op hun plek zijn. Bij een werkgever in de Leidse regio. En als het nodig is op een werkplek binnen ons bedrijf. We richten ons altijd op wat het best past bij iemands talenten. En daar zijn we trots op!

Bekijk de tijdlijn van 50 jaar DZB Leiden

Vrijdag 24 juni vierden wij ons jubileum met een Open Huis op locatie Groendiensten. Een aantal foto’s vind je hieronder. Het volledige verslag kun je hier als pdf downloaden.

Woensdag 19 oktober 2022 vierden wij Open Huis op locatie Le Pooleweg 11 en 6. Het volledige verslag kun je hier als pdf downloaden.

Bekijk hier de aftermovie:

Rudo! was aanwezig bij de open dag op 19 oktober.

In deze aflevering van Rudo! is Rudo Slappendel aanwezig op onze open dag. Hij ging langs bij verschillende afdelingen. Zo nam hij een kijkje bij de chocoladefabriek, en mocht hij zelf een kippenwiel maken bij de afdeling montage.

Bekijk hier het programma: Rudo!

Winnaars kleurwedstrijd Open Huis

Juryleden Inge en Vincent hadden het niet gemakkelijk. Er was zoveel moois gemaakt! Siebe, Lana, Thymo, Loïs en Nianiq, gefeliciteerd! Alle deelnemers hebben inmiddels bericht gehad.

DZB heeft nu ook een eigen thriller: ‘De Zaak B.’ 

De bekende Leidse schrijver Jeroen Windmeijer heeft speciaal voor ons jubileum een spannende thriller geschreven: De Zaak B. Hij overhandigde het eerste exemplaar tijdens een feestelijke bijeenkomst aan onze medewerkster Patricia, fan van het eerste uur. Het boek is verkrijgbaar bij o.a. de Leidse boekhandels en de bekende webshops. Alle medewerkers hebben het boek bij hun kerstpakket ontvangen. Lees hier meer over de totstandkoming van het boek.

Terugblik jubileumjaar