Ik heb rust

in m'n hoofd

Soesma, medewerker montage

“Ik ben in 2009 bij DZB komen werken. Daarvoor heb ik verschillende banen gehad, maar dat ging niet altijd goed. Ik ervaarde te veel spanning en stress. Omdat mijn arbeidsdossier steeds dikker werd, heeft het UWV geregeld dat ik kon instromen bij DZB. Ik ben een kijkje gaan nemen en wat ik zag beviel me wel. Ik heb een goede, overzichtelijke werkplek en we werken met een leuk team. Het belangrijkste is: ik heb rust in mijn hoofd. Ik voel me hier echt thuis.”

“Ik werk op de afdeling waar pasjeshouders van Secrid in elkaar worden gezet en worden ingepakt. Ik besticker de doosjes en help ook vaak met inpakken. Omdat ik hier al zo lang werk, weet ik precies hoe alles moet. Ik ken de stickerlijsten uit mijn hoofd en ik kan ook collega’s helpen die nieuw zijn. Ik probeer mee te denken over dingen die sneller of handiger kunnen. Zo komen we samen tot ideeën om efficiënter te werken. Mijn leidinggevenden weten me ook vaak te vinden voor spoedklusjes.”

‘Altijd leuk als we nieuwe kleuren en ontwerpen binnen krijgen’

“We maken een mooi product. Er kunnen zes pasjes in de houders. Dat is heel handig, want dan hoef je bijvoorbeeld geen dikke portemonnee mee te nemen. De pasjeshouders zijn er in verschillende kleuren en ontwerpen. Altijd leuk als we weer iets nieuws binnen krijgen. Ik heb zelf ook twee pasjeshouders van Secrid. Eentje kregen we in een kerstpakket van DZB en eentje van Secrid zelf als dank voor het werk dat we hebben gedaan tijdens de moeilijke coronaperiode. Speciaal voor ons waren die houders voorzien van een zilveren knopje. Zo leuk!”

Klik hier om terug te gaan..