Ik vind het heerlijk

om buiten te zijn

Barry, bezorger bij Business Post

“Ik ben inmiddels ruim 25 jaar werkzaam bij DZB, dat is inderdaad de helft van het jubileum. Ik heb het bedrijf echt zien veranderen. Het is allemaal groter en moderner geworden. Ik ben begonnen bij SPS, dat was nog aan de Touwbaan in Leiderdorp. Ik heb bij Chocolade gewerkt en ben gedetacheerd geweest bij Kringloopbedrijf Het Warenhuis en bij busmaatschappij Arriva. Heel diverse werkzaamheden. Ik ben blij met de kansen die DZB me heeft geboden.”

“Sinds enige tijd bezorg ik poststukken namens Business Post. Ik heb mijn vaste wijk in Leiderdorp, wijk 53 is dat. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Het geeft een gevoel van vrijheid en doordat ik mijn eigen tijd kan indelen, voelt het ook een beetje alsof eigen ik baas ben. Als ik ’s ochtends bij ons sorteercentrum kom, ligt de post al voor me klaar. Dan sorteer ik het zelf nog verder uit, zodat alles precies op de volgorde ligt zoals ik mijn route door de wijk het liefste loop.”

“Ik bezorg ook weleens flyers en folders in andere wijken, laatst liep ik bijvoorbeeld in Voorschoten en de Leidse Merenwijk. Dan leer je weer andere plekken kennen, die afwisseling vind ik erg leuk. Bij Business Post hebben we een heel gezellig team en alle werkzaamheden lopen goed. Dat is belangrijk. Ik vind het vooral fijn om lekker te kunnen werken.”

Klik hier om terug te gaan…