Veel baat gehad bij

een rustige werkplek

Minco, medewerker Kringloopbedrijf Het Warenhuis

“Ik werk inmiddels alweer tien jaar bij Het Warenhuis, in verschillende functies. Ik ben ooit begonnen in de winkel, waar ik kassawerkzaamheden deed. Inmiddels werk ik meer achter de schermen als administratief medewerker. Ik maak routelijsten voor het transport en houd ook de ingenomen goederenlijsten bij. Daarnaast beantwoord ik de telefoon. Het is afwisselend werk en vooral de omgang met mensen vind ik erg leuk.”

Ritme en structuur “Dat ik het nu zo naar mijn zin heb, is mede te danken aan DZB. Ik ben eerder drie jaar werkeloos geweest. In die periode ging het minder goed met me. DZB heeft me geholpen om weer ritme en structuur in mijn leven te krijgen. Dat begint bijvoorbeeld bij op tijd komen op je werk. Er werd ook rekening gehouden met het feit dat ik moeite had om me te concentreren. Ik kreeg een rustige werkplek en daardoor kon ik beter functioneren.”

Meer verantwoordelijkheid “Ik heb mijn leven weer op de rit, het gaat goed met me. Bij Het Warenhuis heb ik me verder kunnen ontwikkelen. Ik ben gegroeid in het omgaan met mensen. Daardoor heb ik ook meer verantwoordelijkheid gekregen. Ik heb bijvoorbeeld ons ophaalsysteem helpen opzetten. Dat is een plezierig systeem dat speciaal is ontwikkeld voor kringloopbedrijven. Nadat we het hier hadden ingericht, heb ik ook collega’s geïnstrueerd. Dat zijn mooie klussen om te doen.”

Klik hier om terug te gaan…