Ik wil doorgroeien naar

de functie van chef

Bradley, kok in grand café De Stal

“Hiervoor ben ik ben een aantal jaren werkzaam geweest bij DZB Catering. De overstap naar grand café De Stal heb ik gemaakt zodat ik meer uren in de week kan werken. Het is echt een mooie locatie. We hebben een leuk team met goede begeleiding. Als de coronamaatregelen het toelaten is het ook lekker druk.”

“Ik sta zelf in de keuken. Daar bereid ik al het eten voor, van koud tot warm. Daarnaast help ik af en toe mee in de bediening en krijg ik ´s ochtends soms de leiding over het team. Op die manier wil ik stappen maken, zodat ik uiteindelijk kan doorgroeien naar de functie van chef.”

‘Bij DZB is het gelukkig geen probleem als ik lang afwezig ben’

“Waar collega’s in De Stal worden voorbereid op uitstroom naar een ander bedrijf, is het in mijn geval de bedoeling dat ik bij DZB blijf werken. Ik heb de longziekte CF en dat betekent dat ik soms voor langere tijd afwezig ben. Bij een normaal bedrijf is dat een probleem. Ik ben ook al eens ontslagen omdat ik te lang ziek was. Bij DZB is het gelukkig geen probleem als ik even uit de running ben. Dat biedt zekerheid. Tot nu toe gaat alles heel soepel en ga ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Daar ben ik erg blij mee.”

Klik hier om terug te gaan…