22 jun. 2021

Versoepelde maatregelen bij DZB Leiden

Versoepelde maatregelen bij DZB Leiden
Met ingang van 26 juni versoepelt het kabinet de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan. De meeste zijn niet meer nodig. Wij zijn daar blij mee, want dat betekent dat we elkaar weer kunnen gaan ontmoeten. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk vanuit de richtlijnen van het RIVM. Zo borgen we een zo veilig mogelijke plek voor onze medewerkers en bezoekers.

De mondkapjesplicht in onze gebouwen komt te vervallen, behalve wanneer 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is. De 1,5 meter-maatregel blijft nog wel van kracht. 

Het aantal medewerkers en bezoekers dat aanwezig is in onze gebouwen wordt weer langzaam opgevoerd. Daarbij zorgen we voor voldoende afstand tussen de mensen en blijven we goed letten op hygiƫne.

Kandidaten in traject naar werk

Voor kandidaten in traject naar werk gaan we komende periode weer voorzichtig starten met het geven van trainingen en workshops. Zij worden vooraf door onze consulenten benaderd om na te gaan hoe het met ze gaat en ze te informeren over de maatregelen die nu gelden.

Restaurant

Bezoekers zijn van harte welkom, maar kunnen voorlopig nog geen gebruik maken van ons bedrijfsrestaurant aan de Le Pooleweg 11.

Monitoring

Het coronateam komt regelmatig bij elkaar om de maatregelen te evalueren en waar nodig aan te passen. Samen zorgen we ervoor dat we elkaar weer veilig kunnen ontmoeten.

Deel dit artikel op