4 nov. 2021

Aanscherpingen coronamaatregelen bij DZB Leiden per 6 november 2021

Aanscherpingen coronamaatregelen bij DZB Leiden per 6 november 2021
Met ingang van 6 november heeft het kabinet de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan weer aangescherpt. Om zo veilig mogelijk te kunnen blijven werken, hebben we een aantal afspraken met elkaar gemaakt. Zo hopen we te voorkomen dat de opnames in ziekenhuizen en besmettingen nog verder oplopen.

Afstand houden

De 1,5 meter-maatregel blijft gelden. Dit betekent, dat wij op de werkplekken en bijvoorbeeld bij trainingen 1,5 meter afstand houden tot de ander.

Mondkapjes op

In de centrale ruimten van ons pand aan de Le Pooleweg 11 dragen wij een mondkapje. Dit zijn onder andere de centrale hal, de entree vanaf het parkeerdek, het trappenhuis en het restaurant.

Ook dragen we mondkapjes in onze bedrijfswagens en in het collectieve vervoer.

Kandidaten in traject naar werk  

Kandidaten in traject naar werk zijn op afspraak welkom. Het Participatiecentrum is open. We vragen de bezoekers zich aan de maatregelen te houden (afstand houden, mondkapje op, hygiĆ«nevoorschriften volgen).  

Restaurant

Bezoekers kunnen voorlopig nog geen gebruik maken van ons bedrijfsrestaurant aan de Le Pooleweg 11.  

Monitoring   

Het coronateam komt regelmatig bij elkaar om de maatregelen te evalueren en waar nodig aan te passen. Samen zorgen we ervoor dat we elkaar veilig kunnen ontmoeten. Daarbij blijven we de richtlijnen vanuit het RIVM volgen. 

Deel dit artikel op