Verpakken

DZB Verpakkingen is gespecialiseerd in groot- en kleinschalige verpakkingen. U kunt bij ons terecht met zowel food als non-food producten.

Flow-packing, cellofaneren, sealsluitingen, clipperen en rondom tapeverpakkingen het is allemaal mogelijk. We beschikken over de apparatuur en enthousiaste medewerkers om al uw opdrachten snel en secuur voor u uit te voeren. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen. Ook voor specifieke projecten waarbij betrouwbaar handwerk vereist is, bent u bij ons aan het juiste adres. Hierover willen wij alleen maar kwijt dat vrijwel alles mogelijk is. Daag ons gerust eens uit!

Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd en kunnen onder E-norm verpakken. Daarnaast zijn wij in het bezit van het Skal certificaat om biologische producten te verpakken en behoort het verpakken van UTZ chocolade tot de mogelijkheden.

Onze verpaklocatie aan de Le Pooleweg in Leiden heeft een groot magazijn met twee laad- losdocks. Het magazijn heeft een geconditioneerd deel dat uitermate geschikt is voor voedingswaren.

Gezien onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren. Aarzel dus niet om ons al in een vroeg stadium te benaderen. Wij denken graag met u mee.