Schoonmaak en Onderhoud

DZB Leiden haar afdeling Onderhoud heeft al meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van de schoonmaak. DZB Schoonmaak is een professionele afdeling  waarbij  kennis,  ervaring en specialisme  op allerlei  gebieden van het schoonmaakvak aanwezig zijn.

Het grootste deel  van onze medewerkers zijn in het bezit van een SVS vakdiploma schoonmaak. Deze landelijk erkende schoonmaakopleiding krijg elke nieuwe medewerker mee  als basis in zijn verdere ontwikkeling tot volwaardig schoonmaker(ster).

Voor de meest uiteenlopende  schoonmaakwerkzaamheden zoals kantoorgebouwen, sportcomplexen, woningbouwverenigingen en VVE’s  zijn wij een goede schoonmaak partner die garant staat voor een hoge schoonmaak kwaliteit.

Graffitiverwijdering
Een andere specialiteit van DZB Schoonmaak en Onderhoud is het verwijderen van graffiti en illegaal plakwerk. Wij doen dit al jaren in opdracht van gemeenten, bedrijven en particulieren. Incidenteel of op contractbasis. Wanneer u belt met de speciale meldlijn (071 53 22 878) komen wij de graffiti doorgaans nog dezelfde dag verwijderen. Indien nodig hersteld onze vakbekwame schilder ook de geverfde ondergrond.

Schilderwerkzaamheden
Ook  voor uw schilderwerk kunt u bij DZB Schoonmaak en Onderhoud terecht. Zowel uw binnen- als buitenschilderwerk is bij ons in goede handen. Gecertificeerde leermeesters zien erop toe dat onze mensen altijd vakwerk afleveren.

DZB besteedt veel aandacht aan het opleiden van personeel. Onze medewerkers worden in hun vak geschoold en dat ziet u terug in de kwaliteit van hun werk.

In samenwerking met DZB Groendiensten is het bovendien mogelijk om ook uw groenvoorziening te laten onderhouden.