Chocolaterie

De Chocolaterie van DZB kan u van dienst zijn bij de (tijdelijke) uitbesteding van uw productie. Onder leiding van een vakkundige chocolatier en een team van enthousiaste medewerkers vervaardigt de Chocolaterie de lekkerste chocoladeproducten. Wij staan garant voor hoge kwaliteit en stipte levertijden.

Bij de Chocolaterie kunt u terecht voor:
–     het vormen van chocolade producten zoals repen, tabletten, letters;
–     het glaceren van diverse producten met chocolade;
–     het verpakken van geproduceerde en afgewerkte chocoladeproducten;
–     het verwerken van biologische en duurzame chocolade (UTZ).

Heeft u een idee voor een nieuw product ….. wij denken graag met u mee. Neem contact op met Feiko Mulder via 06-316 75 869.

Gecertificeerd
Onze werkruimte voldoet aan de eisen van de Voedsel en Warenautoriteit. DZB Verpakken en Chocolaterie is FSSC 22000 en Skal gecertificeerd. Wij verpakken onder E-norm.
In de Chocolaterie wordt gewerkt met een aantal allergenen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
FSSC22000 keuringsdienst StEKOkeurmerk_100%_120221

De workshops
Een chocolade workshop bij de chocolaterie van DZB Leiden is een ware traktatie voor kids en bijzonder geschikt voor verjaardagspartijtjes. De jarige en de vriendjes en vriendinnetjes worden ontvangen met een drankje en een chocolaatje. Dan volgt een korte uitleg over het werken met chocolade. Daarna gaan de kinderen fijn met de chocolade diverse activiteiten ondernemen (afhankelijk van de leeftijd). Alles wat gemaakt is – en nog niet opgesnoept – gaat mee naar huis.

Kosten: € 15,- per kind. Als u van tevoren de naam en leeftijd van de jarige doorgeeft staat er een leuke verrassing te wachten.

Programma:
– Film over chocolade
– Glaasje aanmaaklimonade drinken met chocolaatje.
– Diverse activiteiten de chocolade gericht op de leeftijd van de kinderen.

Wanneer
Het partijtje kan georganiseerd worden op woensdagmiddag van 13.30 uur tot ca. 15.30 uur.

Aantal
Minimaal 8 personen in de leeftijd vanaf 6 jaar tot ongeveer 13 jaar.

Reserveren
De workshops zijn erg populair dus zorg er voor dat u ruim van tevoren reserveert. Voor meer informatie en / of reserveren kunt u contact opnemen met  Henk Hoogland via 071 546 40 50

Name