Montage & Assemblage

Iedere opdracht is anders, dat weten we bij DZB montage & assemblage als geen ander. Keer op keer zoeken wij naar de beste oplossing. Voor de assemblage van uw product kunnen wij speciale hulpmiddelen en gereedschappen ontwikkelen. Wij zijn gespecialiseerd in goed geoutilleerde assemblage-  en montagewerkzaamheden. Hierbij moet u denken aan aan samenstellingen, voormontages, modules, apparaten, elektrokasten, etc. DZB montage kan aan haar klanten producten leveren op een zo hoog mogelijk aggregatieniveau.

Kwaliteit en continuïteit van het product hebben onze grote aandacht. U kunt bij ons ook terecht voor demontage van afgeschreven elektronica en het ompakken en prepacken van o.a. kleding en andere non-foodproducten. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor montage- & assemblagewerkzaamheden, het demonteren van apparaten, het samenstellen van promotiepakketten, het verwerken van mailings, de backoffice van webwinkels (van voorraadbeheer tot verzending) en het verpakken van waardegoederen.

Als opdrachtgever profiteert u van een groot aantal voordelen zoals: Verlaging van de druk op uw productie- en personele capaciteit,  korte doorlooptijden, u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten, vermindering en vereenvoudiging van uw interne logistiek.

Ook is het mogelijk dat wij montage- en assemblage werkzaamheden voor u op locatie verrichten.