Banenmarkt 3 september 2015

Om werkzoekenden in traject bij het Participatiecentrum die klaar zijn voor de arbeidsmarkt op een ludieke manier kennis te laten maken met werkgevers organiseert Leidse Kracht samen met het accountteam van DZB op 3 september een banenmarkt. Achttien werkgevers zullen aanwezig zijn en vacatures meenemen. Werkzoekenden die uitgenodigd zijn nemen hun CV mee zodat er gelijk gezocht kan worden naar een passende baan. Ook Project JA nodigt een aantal werkzoekenden uit en een aantal Wajongers worden uitgenodigd om deel te nemen op de banenmarkt.

Wethouder Marleen Damen komt de banenmarkt officieel openen om 13.00 uur en daarna kunnen de werkzoekenden en de werkgevers kennis met elkaar maken. Op de banenmarkt staat ook een kraam van de Leidse Kracht en het accountteam waar vacatures worden gepresenteerd van werkgevers die niet aanwezig konden zijn op de banenmarkt. Verder zal er een kraam staan waar werkzoekenden tips kunnen krijgen over hun CV.

Als de banenmarkt is afgelopen is er op de borrel vanaf 16.30 uur tijd om te netwerken en bij te praten over de resultaten van de banenmarkt.

Informatie

Meer informatie over Leidse Kracht vindt u op www.leidsekracht.nl. Wilt u meer weten over de organisatie van de banenmarkt dan kunt u contact opnemen met:

Leendert van Velzen      l.van.velzen@dzb.nl

Niels Bothoff                n.bothoff@dzb.nl