DZB catering beheert naast de eigen bedrijfsrestaurants ook de bedrijfsrestaurants van de gemeente Leiden. Wij weten dus als geen ander wat erbij komt kijken om een aantrekkelijke en gezonde maaltijd te serveren. Ook verzorgen wij de andere cateringbehoeften zoals koffie- en theerondes en lunches van eenvoudig tot luxe. U kunt gebruik maken van de volgende diensten van DZB Catering.

Heeft u iets te vieren? Schakel DZB Partycatering BV in. De medewerkers van DZB Partycatering BV verzorgen al uw ontvangsten zoals recepties, personeelsfeesten, feestelijke ontbijten, high tea’s en buffetten, volledig naar uw wensen en overeenkomstig uw budget. U kunt er verzekerd van zijn dat uw gasten goed verzorgd worden. Aan alle details wordt aandacht besteed, vanaf de hapjes tot en met een uitgebreid buffet. Meer informatie over de cateringservices van DZB vindt u op: http://www.dzbpartycatering.nl/

Op zoek naar een feestlocatie? DZB Partycatering heeft een aantal locaties in exploitatie waar u uw feest of ontvangst kunt houden.

Grand Café De Stal, Darwinweg 1, Leiden (Bio Sciencepark) is gevestigd in het voormalige onderkomen van Stier Herman. Nu zijn de staldeuren voor iedereen geopend en kunt u van De Stal gebruik maken voor recepties, presentaties en feesten. Overdag is De Stal geopend voor een kopje koffie met gebak of een lekkere lunch. Voor informatie www.destal.nu. In samenwerking met Re-integratie Leiden leidt het Grand Café De Stal deelnemers op tot Horeca-assistent. Lees hier meer.

Aqua Ventura (bij zwembad ‘De Vliet’). Van deze locatie kunt u gebruik maken voor partijen, recepties en vergaderingen, maar ook voor uw personeelsfeest of diner. Aqua Ventura heeft een capaciteit tot 80 personen.

Bedrijfsrestaurant DZB Le Pooleweg 11. Deze locatie is in de avonduren en weekenden beschikbaar voor feesten en partijen tot 300 man.

DZB Catering is een professioneel cateringbedrijf waar niet alleen uitstekende producten worden bereid, maar waar ook vaardigheden van medewerkers worden ontwikkeld. Door uw bestelling stelt u mensen met een arbeidsbeperking in staat een vak te leren en daarmee hun afstand tot de reguliere arbeidsmarkt te verkleinen. Uiteraard worden in ons bedrijf alle wettelijke voorschriften t.a.v. hygiëne en kwaliteit strikt nageleefd.

Name