U zoekt personeel, wij hebben het!

Het vinden van de juiste persoon voor het werk dat u heeft is vaak geen gemakkelijke opgave. De werving en selectie van een kandidaat is tijdrovend en vereist kennis die verder gaat dan het voeren een sollicitatiegesprek. Het bemiddelen van werkzoekenden voor uw vacatures is echter onze expertise. Wij hebben de kennis in huis om voor uw vacature de juiste persoon te vinden. Daarnaast helpen we u aan de kennis over opleidingen en subsidies. Met onze consulent hebt u een gesprekspartner die niet alleen gedurende het selectieproces maar ook nadat de kandidaat begonnen is, betrokken blijft.

Marktgericht
In veel gevallen is uw eerste kennismaking met DZB Leiden met een accountmanager. De accountmanagers hebben ieder hun eigen expertise en zijn onderverdeeld in 3 branches: Dienstverlening, Zorg en Productie.

Doe inspiratie op!

Twee voorbeelden van bedrijven die duurzaam werk maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

In het Locus Netwerk vinden private en publieke partijen elkaar. Zij maken samen afspraken, zodat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam kunnen werken naar vermogen. Op deze manier hoeven de bedrijven niet per regio of vestiging afspraken te maken. En dat is pure winst.

Jan-Bart Heijne

Wij helpen mensen weer aan het werk en bedrijven in de Leidse Regio aan prima medewerkers. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, maak gerust eens een afspraak!

Jan-Bart HeijneSenior Accountmanager Re-integratie Leidenstuur een mail